ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

17 Δεκεμβρίου 2017

Για 2η συνεχόμενη χρονιά η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος που έχει την έδρα της στον Βόλο προσφέρει στα παιδιά τής Κιβωτού του Κόσμου, που φιλοξενούνται στο Διμήνι. Φέτος σκεφτήκαμε να προσφέρουμε φάρμακα, που τόσο πολύ τα έχουνε ανάγκη.
Για αυτόν τον λόγο ,παρακαλούμε τους φίλους και τα μέλη τής Εταιρείας, να βοηθήσουν στην προσπάθεια μας αυτή, έτσι ώστε να συγκεντρώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. Μαζεύουμε λοιπόν παιδικές αντιβιώσεις, ρινικά αποσυμφορητικά, αντιπυρετικά κ.α. για αγόρια ηλικίας 5-18 χρόνων και τα παραδίδουμε στα εξής δύο σημεία :

α) Στο πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο (Γ. Καρτάλη 72 με Ροζού) από τις 8 π.μ. μέχρι τις 12 μ.μ. και το απόγευμα από τις 5:00μμ έως τις 7:00μμ καθημερινά και
β) Στο περίπτερο της Κιβωτού του Κόσμου, που είναι στημένο στο Χωριό τού Αϊ Βασίλη (δίπλα από το Δημαρχείο του Βόλου),τα πρωινά από τίς 10 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. και το απόγευμα από τίς 5 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. καθημερινά.

Η αγάπη μάς δεν περιορίζεται μόνο στον έναστρο ουρανό ,αλλά και στις καθημερινές ανάγκες των συνανθρώπων μας. Για αυτόν τον λόγο στεκόμαστε δίπλα τους ,και σάς ευχαριστούμε, εκ των προτέρων ,για την αρωγή σάς ,στην προσπάθεια μας αυτή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 6932394854 ( Ζαγάκος Γεώργιος)

Με τιμή,
Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου.