6η Ανακοίνωση<br>Συμπληρωματική εξέταση για όσους δεν έγραψαν το 3ο διαγώνισμα (τεστ)

6η Ανακοίνωση
Συμπληρωματική εξέταση για όσους δεν έγραψαν το 3ο διαγώνισμα (τεστ)

9 Ιουνίου 2015

Από τη διεύθυνση της «Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως» ανακοινώνεται ότι:

Όσοι μαθητές, για διάφορους λόγους, δεν μπόρεσαν να προσέλθουν για να γράψουν το 3ο διαγώνισμα (τελικό τεστ) την 10η Μαΐου 2015, παρακαλούνται να προσέλθουν στην έδρα της Εταιρείας, δηλ. στο Βόλο για να εξετασθούν την

Κυριακή, 21η Ιουνίου 2015, και ώρα 12 μ.

Για το 3ο και τελευταίο διαγώνισμα (τεστ), πρέπει να διαβάσετε άλλες τρεις Ενότητες του βιβλίου, δηλ. μέχρι και την 12η Ενότητα, παράλληλα δε να κάνετε μια καλή επανάληψη σε όλες τις προηγούμενες Ενότητες, διότι τα θέματα θα είναι από όλες μαζί τις ενότητες.

Στο 3ο αυτό διαγώνισμα (τεστ), που είναι και το πιο σημαντικό, αφού θα δώσει το 80% της βαθμολογίας, μπορούν να λάβουν μέρος και εκείνοι οι μαθητές, που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος στα δύο προηγούμενα διαγωνίσματα (τεστ).

Το 3ο διαγώνισμα (τεστ) θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Γεωργίου Καρτάλη 72 – Ροζού) και θα είναι διάρκειας δύο ωρών.

Μετά και την τελευταία αυτή εξέταση, μόλις εκδοθούν τα αποτελέσματα, όλοι οι μαθητές, που συμμετείχαν στη Σχολή, θα πάρουν στο e – mail τον τίτλο σπουδών της πρώτης Α΄ τάξης, με το δικαίωμα να προαχθούν και να εγγραφούν στη Β΄ τάξη το επόμενο έτος 2016.