Εκδήλωση Ιδρύματος Ωνάση προς τιμή των μαθητών που θα συμμετάσχουν στις Διεθνείς ή Βαλκανικές Επιστημονικές Ολυμπιάδες 2015

Εκδήλωση Ιδρύματος Ωνάση προς τιμή των μαθητών που θα συμμετάσχουν στις Διεθνείς ή Βαλκανικές Επιστημονικές Ολυμπιάδες 2015

5 Ιουλίου 2015

ΑΘΗΝΑ, ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ίδρυμα Ωνάση είχε τη χαρά να υποδεχθεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου,  στα γραφεία του, τους μαθητές και τους καθηγητές, που απαρτίζουν τις ομάδες οι οποίες θα συμμετάσχουν στις Διεθνείς ή Βαλκανικές Επιστημονικές Ολυμπιάδες 2015, σε αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πριν ταξιδέψουν για τους μαθητικούς αγώνες.

Στους μαθητές και καθηγητές των αποστολών απηύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνης Παπαδημητρίου και ο Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδης Μπαλτάς.

Υπενθυμίζεται ότι, κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνη Παπαδημητρίου με τον Υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αριστείδη Μπαλτά, συμφωνήθηκε το Ίδρυμα Ωνάση να αναλάβει τις δαπάνες συμμετοχής 7 ελληνικών μαθητικών ομάδων σε επιστημονικές Διεθνείς ή Βαλκανικές Ολυμπιάδες για το 2015.

Συνολικά, στις φετινές Διεθνείς και Βαλκανικές Επιστημονικές Ολυμπιάδες θα συμμετάσχουν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση 46 μαθητές και 21 συνοδοί καθηγητές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ |
ΙΔΡΥΜΑ ΩΝΑΣΗ |
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 201 3713019