ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ
ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ & ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΟΥ

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής μέλους για να ενταχθείτε στη μεγάλη κοινότητα μελών της Εταιρείας Αστρονομίας & Διαστήματος Βόλου.
Για να εγκριθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να έχετε καταβάλει το ποσό της ετήσιας συνδρομής, στην Εθνική Τράπεζα στον αριθμό λογαριασμού:
267-480007-96, γράφοντας ευκρινώς το όνομά σας.
Εναλλακτικά οι συνδρομές μπορούν να καταβάλλονται μέσω
INTERNET στον αριθμό λογαριασμού:
IBAN GR1601102670000026748000796

(**σε λίγο καιρό θα είναι διαθέσιμη και η online πληρωμή μέσω Paypal ή πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας)

Η ετήσια συνδρομή των μελών είναι 20€.

ΟΔΗΓΙΕΣ για συμπλήρωση της φόρμας:

 • Πριν προχωρήσετε στην εγγραφή θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε καταβάλει την ετήσια συνδρομή, όπως αυτή αναφέρεται πιο πάνω.
 • Αν είστε μαθητής του Γυμνασίου ή του Λυκείου που έχει λάβει μέρος στη πρώτη φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αστρονομίας & Διαστημικής και θέλετε να εγγραφείτε και ως μέλος της Εταιρείας Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου, στείλτε το αίτημά σας με απλό email στη διεύθυνση administrator@astronomos.gr (αναφέροντας το τρέχον username και το ονοματεπώνυμό σας) και ΜΗΝ συμπληρώσετε τη φόρμα σ’ αυτή τη σελίδα!
  (Δεν απαλλάσσεστε από την υποχρέωση καταβολής της συνδρομής, οπότε πρέπει να ισχύει η προηγούμενη οδηγία).
 • Όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένα μέλη με το προηγούμενο (χειρόγραφο) σύστημα, είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσουν τη παρακάτω φόρμα ώστε να αποκτήσουν username & password.
 • Στη φόρμα ως όνομα χρήστη (username)  ΔΕΝ εννοούμε το πραγματικό όνομα του χρήστη. Αλλά ένα ψευδώνυμο που θα δοθεί με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες.
 • Παρακαλούμε όλα τα στοιχεία σας να τα πληκτρολογήσετε με ελληνικούς κεφαλαίους χαρακτήρες. Εξαιρείται το “όνομα χρήστη” –  που θα πρέπει να είναι γραμμένο με μικρούς λατινικούς χαρακτήρες.
 • Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα που ακολουθεί, πατήστε το κουμπί “Δήλωση”. Αμέσως το σύστημα θα στείλει στη διεύθυνση email που δηλώσατε, ένα μήνυμα με το σύνδεσμο ενεργοποίησης. Θα πρέπει να κάνετε κλικ με το ποντίκι σας επάνω στο σύνδεσμο ενεργοποίησης για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας. Αν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία όπως περιγράφηκε πιο πάνω, ο λογαριασμός θα παραμείνει ανενεργός και δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε.
 • Πολλές φορές μερικοί email providers (ειδικά στο hotmail) νομίζουν ότι το μήνυμα με το σύνδεσμο ενεργοποίησης είναι spam και το τοποθετούν στο φάκελο junk email. Για αυτό πριν στείλετε μήνυμα για να αναφέρετε δυσλειτουργία, παρακαλούμε ψάξτε για το μήνυμα στο φάκελο Junk.
 • Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δε λάβετε το email με τον σύνδεσμο ενεργοποίησης (αμέσως μετά την καταχώρηση της εγγραφής), παρακαλούμε στείλτε σχετικό μήνυμα στη διεύθυνση administrator@astronomos.gr
 • Ακόμη και μετά την επιτυχή ενεργοποίηση του λογαριασμού σας, για λίγο χρόνο δεν θα έχετε πρόσβαση στις ειδικές σελίδες των μελών, μέχρι να γίνει ο έλεγχος των στοιχείων σας. Αυτή η διαδικασία απαιτεί μία ή δύο μέρες το πολύ. Αμέσως μετά θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλα τα τμήματα του site που προορίζονται για τα εγγεγραμμένα μέλη.
 • Τη πληρωμή της συνδρομής σας μπορείτε να κάνετε με κατάθεση στη Τράπεζα, IBAN GR1601102670000026748000796. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει να το στείλετε με email στο administrator@astronomos.gr ή στο ead-volos@astronomos.gr  ή με fax στο 2421051061.
 • Τα εγγεγραμμένα μέλη δεν έχουν πρόσβαση στις σχολές αστρονομίας εκτός και αν είναι εγγεγραμμένοι και σ’ αυτές.

 

 [user-meta-registration form=”New_Member_Form”]